Blockera dåliga googleannonser

15 juni 2006 21:50 | Allmänt | 1 kommentar

Jag har ju googleannonser på min blogg, framför allt därför att det gör att min blogg hamnar högt på träfflistan när folk googlar efter något som finns på min blogg. Om jag har förstått det rätt läser google av vad man skriver om för ämnen och lägger ut annonser inom samma områden. Det kan bli litet tokigt för oss nykterister som skriver om alkohol ibland, och så blir det vinannonser. Det vill man ju inte ha på sin blogg. Nyss upptäckte jag att det var annons för Scientologernas Narconon, och något så ont och dåligt vill jag verkligen inte marknadsföra. Då visade Bo mig att jag kan gå in på Google AdSense och blockera de sajter jag inte vill ha annonser till på min blogg. Det funkar dock inte på de gratisbloggar som många har genom blogg.se, bloggs.se, blogspot.com et cetera, utan bara när man själv slutit avtal med google.

Sommaravslutning på dagis

15 juni 2006 21:22 | Allmänt, Bilder | 4 kommentarer

Idag var det sommaravslutning på Viggos dagis. Det är ju inte avslutning på samma sätt som i skolan, för barnen har inget sommarlov, men det var fika utomhus med alla barn och föräldrar, och barnen sjöng några sånger om olika djur. Jag åkte hem från jobbet efter lunch för att vara med, så vi var där hela familjen.

Sen åkte Viggo linbana. Det är kul.

Linbana

Porta Gud i skolan

15 juni 2006 20:29 | Allmänt | 4 kommentarer

Läste just i Aftonbladet att en skola valt att följa Skolverkets regler om att inte ha religiösa inslag i skolavslutningen. Så rätt! Folk får ha vilken tro de vill, men ingen ska pådyvlas religion. Och det värsta är alla dessa människor som själva inte tror på Gud, men som tycker att det är fina traditioner att gifta sig i kyrkan, döpa sina barn eller att sjunga psalmer i skolan. Så respektlöst mot dem som verkligen är religiösa.

Gröna blad på min tunga

15 juni 2006 20:17 | Allmänt, Bilder, Trädgård | 1 kommentar

Idag har jag premiärskördat från köksträdgården. Jag använde ruccola och lökblast i salladen. Fantastiskt gott. Bos bror Per är här för att titta på fotboll, men än så länge har han mest lajjat med Viggo och Klara.

Ruccola

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^