Blockera dåliga googleannonser

15 juni 2006 21:50 | Allmänt | 1 kommentar

Jag har ju googleannonser på min blogg, framför allt därför att det gör att min blogg hamnar högt på träfflistan när folk googlar efter något som finns på min blogg. Om jag har förstått det rätt läser google av vad man skriver om för ämnen och lägger ut annonser inom samma områden. Det kan bli litet tokigt för oss nykterister som skriver om alkohol ibland, och så blir det vinannonser. Det vill man ju inte ha på sin blogg. Nyss upptäckte jag att det var annons för Scientologernas Narconon, och något så ont och dåligt vill jag verkligen inte marknadsföra. Då visade Bo mig att jag kan gå in på Google AdSense och blockera de sajter jag inte vill ha annonser till på min blogg. Det funkar dock inte på de gratisbloggar som många har genom blogg.se, bloggs.se, blogspot.com et cetera, utan bara när man själv slutit avtal med google.

1 kommentar

  1. När jag arbetade i Stockholm gick jag dagligen Drottninggatan förbi PUB till uppsalatåget. Där stod under en period alltid ett par till synes hjärndöda scientologer och försökte pracka sin tro på de förbipasserande.

    Varje dag gick de på mig, som om jag vore deras utvalde. I sjäva verket tror jag de i sitt programmerade tillstånd inte ens uppfattade, att de varenda dag försökte omvända samma person och att denne alltid sa nej.

    När det här hade pågått avsevärt länge och jag inte bara var trött på dem utan också förbannad på att ständigt bli störd, rann sinnet på mig. Jag ställde mig i en hotfull pose framför dem och sa: ”Om ni antastar mig en gång till, sparkar jag er på smalbenen!”

    Detta måste ha fått dem att vakna ur koman, för därefter blev jag aldrig mer antastad.

    Comment by Enn Kokk — 2006-06-15 23:14 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^