Spånarmöte i Tullinge

19 juni 2006 21:22 | Allmänt, Formgivning och arkitektur | Kommentering avstängd

Då och då brukar vi fyra på kommunikationsavdelningen ha spånarmöten för att ta upp sådant som vi vill få hjälp och feedback av varandra med. Idag åkte vi hem till Lydias radhus i Tullinge och åt lunch och hade möte i solen på hennes uteplats. God lasagne och jordgubbar med glass fick vi. Kul att komma hem till henne och se hur hon bor, eftersom vi ofta diskuterar renovering, inredning och trädgård. Särskilt värt att notera var de röda luckorna i köket och fondväggen vid matplatsen tapetserad med franska dagstidningar. Där får man se till att inte stänka tomatsås på väggen.

Jag hade skrivit ut en karta över vägen från stationen hem till Lydia, men Anton sa att han hade memorerat vägen, så vi fick inte använda kartan. Jag tror nog att det blev aningens omväg, men det tyckte inte Anton.

Premiärbad i Öregrund

19 juni 2006 18:54 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Igår åkte vi ut till mina föräldrar i Öregrund för att fira min pappas 69-årsdag. Det var soligt och varmt, och den vita bondrosen stod i full blom. På eftermiddagen gick vi ner till Tallparken, och jag premiärbadade i havet för i år. Det är ju ganska kallt så här tidigt på sommaren, men jag tog i alla fall några simtag. Viggo lekte i vattenbrynet och doppade sig halvvägs. Klara fick sprattla med fötterna i vattnet, och det gillade hon fast det var kallt.

Klara och morfar
Klara och morfar

Klara graver
Klara leker i sanden

Klara badar
Klara badar fötterna

Mormors fot
Viggo vattnar mormors fot

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^