Premiärbad i Öregrund

19 juni 2006 18:54 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Igår åkte vi ut till mina föräldrar i Öregrund för att fira min pappas 69-årsdag. Det var soligt och varmt, och den vita bondrosen stod i full blom. På eftermiddagen gick vi ner till Tallparken, och jag premiärbadade i havet för i år. Det är ju ganska kallt så här tidigt på sommaren, men jag tog i alla fall några simtag. Viggo lekte i vattenbrynet och doppade sig halvvägs. Klara fick sprattla med fötterna i vattnet, och det gillade hon fast det var kallt.

Klara och morfar
Klara och morfar

Klara graver
Klara leker i sanden

Klara badar
Klara badar fötterna

Mormors fot
Viggo vattnar mormors fot

1 kommentar

  1. Vilka härliga bilder! Det syns att Klara gillar att doppa tårna i alla fall. Jag noterar också att mormor har ett av mina favoritmönster i sin kjol. Har läst Enns blogg om ert besök. Hoppas vi får möjlighet att träffas under sommaren.

    Comment by Kristina Strömberg — 2006-06-19 20:15 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^