Gröna blad på min tunga

15 juni 2006 20:17 | Allmänt, Bilder, Trädgård | 1 kommentar

Idag har jag premiärskördat från köksträdgården. Jag använde ruccola och lökblast i salladen. Fantastiskt gott. Bos bror Per är här för att titta på fotboll, men än så länge har han mest lajjat med Viggo och Klara.

Ruccola

1 kommentar

  1. Oh, vad det ser härligt ut! Min ruccola har precis stuckit fram de första små kronbladen – de är ca 1 cm i diameter, så vi får nog vänta länge innan vi kan smaka dem. Dessutom har bara ena odlingen kommit upp, den i kruka. Pallkragen har inte visat ett livstecken ännu – för torrt eller fel jord, jag vet inte. Hoppas att de torra dagarna inte förstört min sena sådd. Jag vattnade, men det gick inte att hålla bädden fuktig trots att jag har fiberduk över.

    Comment by Kristina Strömberg — 2006-06-15 23:12 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^