Sommaravslutning på dagis

15 juni 2006 21:22 | Allmänt, Bilder | 4 kommentarer

Idag var det sommaravslutning på Viggos dagis. Det är ju inte avslutning på samma sätt som i skolan, för barnen har inget sommarlov, men det var fika utomhus med alla barn och föräldrar, och barnen sjöng några sånger om olika djur. Jag åkte hem från jobbet efter lunch för att vara med, så vi var där hela familjen.

Sen åkte Viggo linbana. Det är kul.

Linbana

4 kommentarer

 1. Om jag inte tar fel, var det jag som först tog Viggo till den här linbanan. Då var han mindre, så jag tog det försiktigt och drog inte upp sitsen allra högst upp. Viggo var mycket förtjust och ville åka linbana om och om igen.

  Comment by Enn Kokk — 2006-06-15 22:29 #

 2. Igår när jag hälsade på hos Strömbergs lekte jag med Klara och Viggo. Ibland frågar Onkel Per så dumma saker. Jag ställde en typiskt Lennart-fråga (Bo vet vad jag talar om, dvs. en självklar fråga, eller en retorisk fråga rättare sagt) till Viggo. I fönstret i Viggos rum såg jag en pussel-motorcykel: ”Vad är det du har i fönstret?”, frågade jag, ”Är det en motorcykel?” Varpå Viggo svarade: ”Men, varför frågar du när du vet vad det är?” Ja, varför frågar jag när jag vet vad det är. Så fånigt.

  Comment by Onkel Per — 2006-06-16 14:00 #

 3. Det var jag som köpte Lennart-motorcykeln. I Budapest.

  Comment by Enn Kokk — 2006-06-16 21:02 #

 4. Vad vi menar med en Lennartfråga beskrivs mycket bra av Douglas Adams i The Hitch Hiker’s Guide to the Galaxy:

  One of the things Ford Prefect had always found hardest to understand about human beings was their habit of continually stating and repeating the obvious, as in It’s a nice day, or You’re very tall, or Oh dear you seem to have fallen down a thirty-foot well, are you alright? At first Ford had formed a theory to account for this strange behaviour. If human beings don’t keep exercising their lips, he thought, their mouths probably seize up. After a few months’ consideration and observation he abandoned this theory in favour of a new one. If they don’t keep on exercising their lips, he thought, their brains start working. After a while he abandoned this one as well as being obstructively cynical and decided he quite liked human beings after all, but he always remained desperately worried about the terrible number of things they didn’t know about.

  Lennart sa en gång när han svängde in på en mack i Ö-vik, ”Har de tagit bort taket?”, vilket var uppenbart eftersom taket var borta och låg som en hög en bit bort. Därefter kallade jag och Per frågor av den här typen för Lennartfrågor

  Comment by Bo — 2006-06-16 21:49 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^