Uppsalaloppisar i Google Maps

4 januari 2012 19:28 | Allmänt | 9 kommentarer

Ibland ber folk mig tipsa om loppisar i Uppsala och jag gjorde en loppiskarta i Google Maps för några år sedan, men den är rätt inaktuell. Nu har jag gjort en ny som ni hittar här! Jag kommer att uppdatera den vid behov och när andan faller på. Och hör ni loppisvänner från andra delar av landet, om det är så att ni är sugna på en guidad loppisrunda i Uppsala så går det bra att höra av sig. Lördagar är naturligtvis bästa dagen, för då är det stor loppis på Vaksala torg. Tyvärr är det inte någon trängsel av loppisbord där så här på vintern dock, men några tappra brukar det vara.

Roulette Monaco

4 januari 2012 18:47 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur, Spel och pussel | Inga kommentarer

Ännu ett spel hittat på Myrorna, som jag gissar också är från 60-talet. Eftersom jag kollade på ett avsnitt av The Persuaders här om kvällen där det spelades roulette känns det extra kul.

Roulette

Roulette

Roulette

Colour-domino från Micki leksaker

4 januari 2012 16:46 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur, Spel och pussel | Inga kommentarer

Första loppisfyndet på vansinnigt länge. Hittades för tio spänn på Myrorna. Det står Colour-domino Micki leksaker Gemla Sweden, men inget årtal. Skulle gissa sent 60-tal. Det känns så gediget med träbrickorna, och snyggt med glansiga färgprickarna. Jag sa förresten till tjejen i kassan att det är synd att de förstör originalkartongerna genom att tejpa dem och sätta prislappar på, men det lät inte som de hade någon lust att hitta på en annan lösning.

Domino

Domino

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^