Uppsalaloppisar i Google Maps

4 januari 2012 19:28 | Allmänt | 9 kommentarer

Ibland ber folk mig tipsa om loppisar i Uppsala och jag gjorde en loppiskarta i Google Maps för några år sedan, men den är rätt inaktuell. Nu har jag gjort en ny som ni hittar här! Jag kommer att uppdatera den vid behov och när andan faller på. Och hör ni loppisvänner från andra delar av landet, om det är så att ni är sugna på en guidad loppisrunda i Uppsala så går det bra att höra av sig. Lördagar är naturligtvis bästa dagen, för då är det stor loppis på Vaksala torg. Tyvärr är det inte någon trängsel av loppisbord där så här på vintern dock, men några tappra brukar det vara.

9 kommentarer

 1. Fyris park förtjänar väl att nämnas? Ute på sommaren och inne på vintern, varje söndag

  Comment by Ilona — 2012-01-04 19:40 #

 2. Jättebra om man skulle vara i Uppsala någon gång. Jag antar att det finns fler ställen i industriområden och förorter?! I Götborg finns det nästan flest ställen på sådana platser.

  Comment by form55 — 2012-01-04 19:42 #

 3. Det finns fler ställen, men det här är sådana jag besöker, eftersom jag inte har körkort. Jag cyklar eller går ner på stan när gör mina loppisrundor, och den här kartan är gjord med tanke på folk utifrån som kanske är på tillfälligt besök i stan och vill ha tips om loppisar att besöka, som man kan promenera till. Det finns även en del andra antikaffärer centralt som jag inte har med, eftersom jag aldrig någonsin besöker dem då jag tycker att de är totalt ointressanta; sådana med bara 1700-1800-tal.

  Comment by Kerstin — 2012-01-04 19:59 #

 4. Bra loppisar lite utanför stan är Röda Korset Kupan (http://rk.easify.se/11), Fyris park (bordsbokning och baklucke söndagar året om och barnloppis vissa lördagar http://svenskaloppisar.se/visaloppis.asp?id=1675) och Ulva kvarn bakluckeloppis (http://www.ulvakvarn.com/loppis.html) söndagar sommartid.

  Comment by Ilona — 2012-01-04 20:08 #

 5. attans, min goda och enda vän i uppsala flyttade just ner till skåne. då har man inte precis vägarna förbi uppsala igen.. men jag gillar att det finns en guide OM man nu skulle ha vägen förbi uppsala igen.

  Comment by Allt det gamla goda — 2012-01-04 20:21 #

 6. Hej Kerstin!
  Så trevligt med en sådan guide, tack.
  Jag bor också i Uppsala. Och älskar gamla saker och ting. Om du har lust så skulle det vara jätteroligt att ses och gå på en loppis eller två tillsammans.
  Hälsningar Sara

  Comment by Sara/Snövits äpple — 2012-01-05 10:08 #

 7. Jättebra med din guide på nätet men jag tar hellre en tur med dig. :)
  Längtar tillbaka till Vaksala torg så jag får helt klart åka upp igen när våren börjar komma och det förhoppningsvis blir lite fler säljare där.

  Comment by Linda — 2012-01-05 13:52 #

 8. @Linda Kom gärna och gå loppisrunda med mig snart igen. Kanske jag kan ta en sväng till Stockholm någon helg och följa med dig på en runda också?
  @Sara Visst kan vi gå på en loppisrunda någon gång framöver!

  Comment by Kerstin — 2012-01-09 20:24 #

 9. […] till inlägget och […]

  Pingback by Loppiskartan - Scribo – perspektiv på närmiljön — 2012-01-13 22:05 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^