På kondis

8 april 2009 20:20 | Allmänt, Ätbart, Bilder | Inga kommentarer

dsc05872

Till Stabby gick cykelturen i eftermiddags, där vi fikade med Lisa, Elias och Vidar på Savoy. Finfint.

Inte så finfint var det dock att Viggo vurpade på cykeln precis när vi skulle iväg och gjorde illa armen. Han kunde i alla fall röra på den med en gång och ville att vi skulle åka, så jag tog honom i cykelkärran och Klara i barnsadeln. När vi var på kondiset och fikade klagade inte Viggo något alls. Han åt sin chokladboll och hade kul med Klara och Elias. Men när vi kom hem igen och han låg i soffan och kollade på film hade han väldigt ont igen i handleden. Jag pratade med sjukvårdsrådgivningen som tyckte att vi skulle ge honom ipren och avvakta till imorgon eftersom han inte hade någon svullnad och kunde använda handen till att greppa. Om han har mycket ont imorgon skulle vi ringa vårdcentralen och boka tid. Just nu med smärtstillande är han glad och har inte ont i alla fall.

Om det är för kallt ute kan man ha picknick hemma i köket

8 april 2009 13:36 | Allmänt, Ätbart, Bilder, Formgivning och arkitektur | Inga kommentarer

Underbart med påsklov! Jag är kompledig och hemma med barnen. Igår var jag så trött att jag somnade i soffan när jag tittade på Trollkarlen från Oz med Viggo och Klara. Idag är jag mera utvilad. Har hängt med barnen, hämtat in kvistar från plommonträdet så att barnen fått varsitt påskris till sina rum, tvättat några maskiner tvätt och bakat bröd. Om det hade varit varmare ute hade jag tänkt att vi skulle cykla till Stabbyskogen och ha picknick, men även om solen kom fram vid lunchtid kändes det fortfarande för kallt. Vi åt picknickmackor och kokt ägg i köket istället, med fina påskduken på bordet.

dsc05871

Nu ska jag ta mig samman och ta ett bad och klä på mig, och så ska vi cykla till Stabby och fika på Konditori Savoy med Lisa, Elias och Vidar. Härligt!

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^