Det är nåt särskilt med gamla tv-apparater

14 april 2009 7:28 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | Inga kommentarer

Nej nej, jag ska inte börja samla på gamla tv-apparater. Det blir ingen serie om dagens tv-apparat här på bloggen. Men om nån skulle vilja ge mig en gammal Stig Lindberg-tv-apparat skulle jag inte säga nej. Ja, han har faktiskt designat en tv-apparat.

Det här är inte en Stig Lindberg, men den var också fin. Det blev flera loppisar på vägen hem från Öregrund igår.

dsc05962

Annandag i Öregrund

14 april 2009 7:22 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

Vi åkte ut till Öregrund för att lämna barnen hos mina föräldrar ett par dar. På morgonen var det mulet, men solen bröt fram när vi var på väg ut. När vi satt och åt lammstek och hasselbackspotatis till lunch frågade jag pappa om det fanns utslagna blåsippor i trädgården. Nej, sa pappa. Gjorde det ju visst. Massor. Och förstås krokus och snödroppar och vårstjärna och vintergäck och till och med knoppiga vitsippor mot en husvägg. Och mamma höll på att byta jord i växtrhuset.

dsc05950

dsc05960

dsc05944

dsc05957

dsc05958

dsc05953

På gränsen

14 april 2009 7:15 | Allmänt | Inga kommentarer

Ni vet när man är så där på gränsen till att bli sjuk. Ont i kroppen, trött och hängig och det kliar i halsen. Sån är jag och har varit ett par dagar. Har i alla fall ingen feber och ska väl pallra mig iväg till tåget och jobbet, men jag tar det lugnt.

Men först hoppas jag att uppkopplingen funkar nu, så jag kan lägga upp några bilder från igår. Igår kväll gick det inte alls.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^