På gränsen

14 april 2009 7:15 | Allmänt | Inga kommentarer

Ni vet när man är så där på gränsen till att bli sjuk. Ont i kroppen, trött och hängig och det kliar i halsen. Sån är jag och har varit ett par dagar. Har i alla fall ingen feber och ska väl pallra mig iväg till tåget och jobbet, men jag tar det lugnt.

Men först hoppas jag att uppkopplingen funkar nu, så jag kan lägga upp några bilder från igår. Igår kväll gick det inte alls.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^