På kondis

8 april 2009 20:20 | Allmänt, Ätbart, Bilder | Inga kommentarer

dsc05872

Till Stabby gick cykelturen i eftermiddags, där vi fikade med Lisa, Elias och Vidar på Savoy. Finfint.

Inte så finfint var det dock att Viggo vurpade på cykeln precis när vi skulle iväg och gjorde illa armen. Han kunde i alla fall röra på den med en gång och ville att vi skulle åka, så jag tog honom i cykelkärran och Klara i barnsadeln. När vi var på kondiset och fikade klagade inte Viggo något alls. Han åt sin chokladboll och hade kul med Klara och Elias. Men när vi kom hem igen och han låg i soffan och kollade på film hade han väldigt ont igen i handleden. Jag pratade med sjukvårdsrådgivningen som tyckte att vi skulle ge honom ipren och avvakta till imorgon eftersom han inte hade någon svullnad och kunde använda handen till att greppa. Om han har mycket ont imorgon skulle vi ringa vårdcentralen och boka tid. Just nu med smärtstillande är han glad och har inte ont i alla fall.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^