Om det är för kallt ute kan man ha picknick hemma i köket

8 april 2009 13:36 | Allmänt, Ätbart, Bilder, Formgivning och arkitektur | Inga kommentarer

Underbart med påsklov! Jag är kompledig och hemma med barnen. Igår var jag så trött att jag somnade i soffan när jag tittade på Trollkarlen från Oz med Viggo och Klara. Idag är jag mera utvilad. Har hängt med barnen, hämtat in kvistar från plommonträdet så att barnen fått varsitt påskris till sina rum, tvättat några maskiner tvätt och bakat bröd. Om det hade varit varmare ute hade jag tänkt att vi skulle cykla till Stabbyskogen och ha picknick, men även om solen kom fram vid lunchtid kändes det fortfarande för kallt. Vi åt picknickmackor och kokt ägg i köket istället, med fina påskduken på bordet.

dsc05871

Nu ska jag ta mig samman och ta ett bad och klä på mig, och så ska vi cykla till Stabby och fika på Konditori Savoy med Lisa, Elias och Vidar. Härligt!

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^