Sitta kan hon också

28 oktober 2005 7:40 | Allmänt | Inga kommentarer

Här om dagen när vi hälsade på på Viggos gamla dagis kunde Gustavs lillasyster Maja, som bara är en vecka yngre än Klara, sitta utan stöd på golvet. Klara brukar sitta i soffan bredvid oss med kuddar omkring sig, men nu testade jag att sätta henne på golvet utan stöd eller att hålla i. Hon kunde ju sitta vinglande i några sekunder.

önskebloggar

28 oktober 2005 7:04 | Allmänt | 4 kommentarer

Eftersom Lisa skrev en önskelista på vilka som borde blogga måste jag också göra det. Inte i någon inbördes ordning:

Paula Starbäck
Kompis från arka-tiden och NSF:are som numera bor i Harpsund. Hon skriver alltid roligt och bra.

Pappa
Jag har skrivit det förut på bloggen. Pappa borde verkligen blogga om politik, kultur och vardagen i allmänhet. Hans krönika i Aktuellt i politiken när jag var liten var ju som en blogg.

Lillebror Matti
En gång i tiden sa han att han ville bli frukostfilosof. Han skulle få betalt för att sitta och filosofera. Men han blev psykolog och rockstar. Inte så troligt att han börjar blogga. Han anser ju att han inte har tid att läsa min blogg.

Dante Jerremalm
En kul kille som alltid tipsar om bra musik. Dante känner jag också från arka-tiden, men från början var han Mattis klass- och UNF-kompis.

Ullie Jansson
Vår UNF- och JUNIS-konsulent som är min pyssel- och skvallerkompis, och som är så bra och rolig.

Magnus Andersson
Om Magnus bloggade skulle världen bli litet roligare, klokare och mer bildad. Nu måste man ju läsa allting överallt för att inte missa om Magnus har kommenterat något i en blogg eller i någon obskyr mapp på Sobernet. Men jag skriver bara faktaupplysningar, sa Magnus en gång. Det är i alla fall väldigt underhållande faktaupplysningar. Jag lärde känna Magnus på Arken, men Bo har känt Magnus sedan barnsben. De var med i scouterna (SSF) och UNF tillsammans. De växte upp på Sportgränd i Sollefteå med en vändplan emellan sig. Magnus mamma och Bos föräldrar bor fortfarande där.

Mikkis Bexar
Ja ja. Jag måste härma Lisa litet, men hon nämde ju några som måste börja blogga. Mikkis är ju liksom Magnus rolig och bildad. Kunde skriva om språk och allt möjligt. Gammal arka-kompis, så klar. Men hon har svikit Uppsala och flyttat till Stockholm. Jag, Mikkis, Magnus och Maria brukade äta frukost tillsammans på tåget ibland när det fanns tjusiga Orientexpressen-vagnar.

Jonathan Morén
Den gamla KPML-R:aren. Finns inte på kartan att han någonsin skulle börja blogga, men man kan ju drömma. Jonathan har aldrig bott på Arken. Alldeles för oproletärt för honom. Men han var mycket på Arken eftersom Märit bodde där.

Märit Frändén
Ja, hon har bott på Arken. Bildad och rolig som de flesta av mina kompisar. Och nu sitter vi i Arkens styrelse. Det är trevligt.

Viggo
Tänk om han kunde blogga. Då skulle ni få höra allt ur en annan vinkel. Och han är ju så kul.

Klara säger mamma

28 oktober 2005 6:34 | Allmänt | Inga kommentarer

I ett par dagar nu har jag tyckt att Klara säger mamma, men inte varit riktigt säker om det är medvetet eller bara en ljudkombination som råkar komma ut ur munnen. Men nu är jag säker. I morse när hon vaknade och sträckte på huvudet bland kuddar och täcken i sängen för att lokalisera mig sa hon tydligt mamma.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^