Viggo somnade vid matbordet

10 oktober 2005 18:04 | Allmänt, Bilder, Trädgård | 1 kommentar

Idag har Viggo gjort så mycket dumma bus att jag tänker inte ens berätta, för man får inte skvallra för mycket på sin son. Jag kan säga så mycket som att jag två gånger fick bära honom till badkaret och klä av honom och sanera, att det finns intorkat bajs på heltäckningsmattan i hallen, att vi bråkade en del och att vi kramades en del och pratade om att man alltid alltid älskar varann fast man blir arg. Så vid middagen frågade jag honom om han tänkte göra något mer bus. Nej, sa Viggo. Och det hann han inte heller. Han proppade i sig fiskpinnar och ris, och så somnade han där sittande kvart i sex. Så jag bar in honom i sängen.

Annars har Viggo blivit en hejare på att trampa på trehjulingen. Och Klara har suttit upp i vagnen för första gången utan babylift.

Vi har äntligen haft besök av en firma, Svista gräv, som ska lämna offert på att dränera. Slutet av november kan de starta tidigast, och det tar två veckor. Han sa att det var stor skillnad mellan hur olika firmor utförde dräneringsarbeten, och ansåg naturligtvis att de var en bra firma. Bland annat sa han att många firmor lägger tillbaka leran, men de fyller på med sand och grus istället, så sjunker det inte ihop på samma sätt.

Och Bo har nya glasögon.

Bos glasögon

Klara hasar

10 oktober 2005 9:55 | Allmänt | Inga kommentarer

Jo, förresten hasar eller krälar Klara fram på mage litet sedan några dagar.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^