En månad

2 oktober 2005 20:18 | Allmänt, Huset, Pyssel och hantverk, Trädgård | Inga kommentarer

har vi varit gifta idag. Det är ju inte så stor skillnad mot de tio åren vi inte var gifta.

Det har varit körigt de senaste dagarna. Har inte orkat blogga. Detta har hänt i korthet.

Min förkylning har gått över. I fredags hade Viggo litet feber, och han är litet snorig.

Jag har inte målat något i Klaras rum eftersom jag varit hängig, men jag har skruvat ihop byrån till hallen och hängt upp tavlor i Viggos rum. Ute har jag planterat tio ligusterplantor där det saknades i häcken. Jag har grävt litet mer där Bo började gräva för att vi ska ha köksträdgård. Det är tung lerjord, så det är jobbigt. Vänder grässvålen, och sedan ska det täckas med sand och matjord.

Byggt legolastbil med Viggo (från 5 år), som han snart kvaddade. Bo och Viggo har byggt ihop den idag igen.

I torsdags gick jag ner på stan när jag lämnat Viggo på dagis. Var på expen för att fixa litet, och fikade med Jenny, Seth och Helen. Trevligt, trevligt. Hämtade pysselmaterial från grupprummet. Utanför stadsbiblan träffade jag Betty, vår gamla dagmamma. På kvällen kom först Anita och åt potatissoppa med oss, och sedan kom även Ullie och Fia. Vi har haft en hantverkscirkel i ett par år, där vi provar på olika hantverk och pyssel. Vi gör en del till oss själva, och en del som vi säljer på Drabantens julmarknad. Förut har vi alltid varit på Drabanten på torsdagkvällarna, men i fortsättningen träffas vi hemma hos mig. Det blir enklare med Klara. Vi fikade och planerade vad vi ska göra under hösten, och så skvallrade vi litet. Vi hade ju inte haft cirkel sedan i våras, så det var en del, men det skriver jag minsann inte här. Men jag måste konsultera mina skvallerkonsulter Lisa och åsa.

Vi har skaffat en ny matberedare, som även har mixer, juicepress och råsaftcentrifug. Jättekul! Vi har gjort smoothies och milkshakes hela dagen. Det gick ju i och för sig i gamla matberedaren också, men inte lika bra som i mixern. Snart måste jag testa att göra äppeljuice också.

Lagade Burgundisk köttgryta till middag. Gott! Jag lyckades få i Viggo riktigt mycket ris och kött.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^