Klaras rum

18 oktober 2005 20:54 | Allmänt, Huset | Inga kommentarer

är någorlunda färdigt nu. Väggarna målade och golvet lagt. Dock inga golvlister än, men vi har flyttat in möblerna och hon sover där nu. Vi behöver sätta upp gardinstång och tavlor också, för att få det mera ombonat. Hon glider fint över tarkettgolvet när hon ålar sig på mage. Hon är mycket effektiv på att ta sig fram dit hon vill med den tekniken, och hon har jättekul när hon leker med Viggo.

Soligt men kallt

18 oktober 2005 20:50 | Allmänt, Trädgård | Inga kommentarer

Nej, jag är inte försvunnen. Har bara inte hunnit blogga på ett tag. Massor att göra, och så var vi ju i Mölnlycke några dagar. Nu är det verkligen kallt. Men fortfarande soligt ändå. Det har verkligen nästan inte regnat något i höst. I stort sett varje dag har jag grävt i trädgården medan Klara har sovit i vagnen och Viggo har lekt ute. Större delen av det som ska bli köksträdgård är uppgrävd. Totalt blir det 58 kvm, och jag har nog grävt upp 75%. Det räcker åtminstone för att jag ska kunna beställa hem jord och sand och jordslå växterna från kolonilotten. Det börjar bli i sista stund om växterna ska klara sig. På söndag ska vi gräva upp dem och ta hit dem.

I morse var det bara en plussgrad. Viggo hade bävernylonoverall och vinterkängor. Och jag vände upp och ned på garaget igår kväll för att hitta flyttkartongen med vantar och mössor. Jag hittade den, så Viggo behövde inte frysa. Vi hade bara tunna vantar inne i huset. åkpåsen i fårskinn och manchester fanns också där, så Klara var också varm och skön. Och jag hade mina fina savartvitrutiga vantar som mamma har stickat.

Förresten grinade inte Viggo alls imorse när jag lämnade honom på dagis. Hurra!

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^