Komma ikapp

9 oktober 2005 22:13 | Allmänt, Huset, Pyssel och hantverk | Inga kommentarer

Nu har jag inte bloggat på flera dagar. Vi har varit litet sjuka, och så har vi haft besök i helgen. I torsdags och fredags var Bo hemma från jobbet. Det var nog samma som jag hade veckan innan. Ont i kroppen och jätteseg, men det bröt aldrig ut någon riktig förkylning. I fredags hade Viggo litet feber också, och hostade på natten. Och Klara har varit snorig i flera dagar.

Hann i alla fall måla klart Klaras rum i torsdags. Och i helgen har Bo lagt ungefär halva golvet. Mer hanns inte, för idag var Cina, Henrik, Jesper och Martin här. Cina och Henrik är gamla Arken-polare, och Jesper och Martin har gått med Viggo på gamla dagiset.

Igår kväll var Viggo och Bo ute och tittade på stjärnorna.

Det går så bra med Viggos potträning nu! Viggo har bara kissat i pottan idag. Inget i blöjan. En stor del av dagen hade han ingen blöja, utan bara kalsonger.

Med Klaras övande på puréer går det också fint. Hon har ätit både dillköttspuré, kalopspuré och rödspättapuré.

I torsdags kväll var Anita och Ullie här och åt middag med oss, och så hade vi cirkel och gjorde pärlsmycken. Fint! Det är så kul att pyssla!

I fredags när jag promenerade ner på stan för att gå några ärenden träffade jag min gamla dagmamma Leila. Så blir det när man flyttar hem till Svartbäcken igen. Man stöter på gamla dagmammor var och varannan vecka. Ringde Matti efteråt och rapporterade, och vi ska försöka hälsa på Leila snart i Tuna Backar. Leila är bra, hon!

På torsdag bär det av till Wendelsberg. Det är förbundsstyrelse med Våra Gårdar, och sedan distriktsordförandesamling. Vi åker hela familjen. Bo har ju moster och kusin med familj där nere i Mölnlycke. Fast han har fortfarande inte ringt och kollat om de har tid att träffas. Vi bor i vilket fall på skolan, och det finns annat för Bo och Viggo att göra i Göteborg om de skulle vara upptagna. Kul att de följer med! Bo brukar aldrig vilja följa med på mina nykterhetsrörelseuppdrag annars. Vi åker hem igen lördag eftermiddag.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^