önskebloggar

28 oktober 2005 7:04 | Allmänt | 4 kommentarer

Eftersom Lisa skrev en önskelista på vilka som borde blogga måste jag också göra det. Inte i någon inbördes ordning:

Paula Starbäck
Kompis från arka-tiden och NSF:are som numera bor i Harpsund. Hon skriver alltid roligt och bra.

Pappa
Jag har skrivit det förut på bloggen. Pappa borde verkligen blogga om politik, kultur och vardagen i allmänhet. Hans krönika i Aktuellt i politiken när jag var liten var ju som en blogg.

Lillebror Matti
En gång i tiden sa han att han ville bli frukostfilosof. Han skulle få betalt för att sitta och filosofera. Men han blev psykolog och rockstar. Inte så troligt att han börjar blogga. Han anser ju att han inte har tid att läsa min blogg.

Dante Jerremalm
En kul kille som alltid tipsar om bra musik. Dante känner jag också från arka-tiden, men från början var han Mattis klass- och UNF-kompis.

Ullie Jansson
Vår UNF- och JUNIS-konsulent som är min pyssel- och skvallerkompis, och som är så bra och rolig.

Magnus Andersson
Om Magnus bloggade skulle världen bli litet roligare, klokare och mer bildad. Nu måste man ju läsa allting överallt för att inte missa om Magnus har kommenterat något i en blogg eller i någon obskyr mapp på Sobernet. Men jag skriver bara faktaupplysningar, sa Magnus en gång. Det är i alla fall väldigt underhållande faktaupplysningar. Jag lärde känna Magnus på Arken, men Bo har känt Magnus sedan barnsben. De var med i scouterna (SSF) och UNF tillsammans. De växte upp på Sportgränd i Sollefteå med en vändplan emellan sig. Magnus mamma och Bos föräldrar bor fortfarande där.

Mikkis Bexar
Ja ja. Jag måste härma Lisa litet, men hon nämde ju några som måste börja blogga. Mikkis är ju liksom Magnus rolig och bildad. Kunde skriva om språk och allt möjligt. Gammal arka-kompis, så klar. Men hon har svikit Uppsala och flyttat till Stockholm. Jag, Mikkis, Magnus och Maria brukade äta frukost tillsammans på tåget ibland när det fanns tjusiga Orientexpressen-vagnar.

Jonathan Morén
Den gamla KPML-R:aren. Finns inte på kartan att han någonsin skulle börja blogga, men man kan ju drömma. Jonathan har aldrig bott på Arken. Alldeles för oproletärt för honom. Men han var mycket på Arken eftersom Märit bodde där.

Märit Frändén
Ja, hon har bott på Arken. Bildad och rolig som de flesta av mina kompisar. Och nu sitter vi i Arkens styrelse. Det är trevligt.

Viggo
Tänk om han kunde blogga. Då skulle ni få höra allt ur en annan vinkel. Och han är ju så kul.

4 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Asch då… Lilla jag… Näää… (Men jag är förfärligt smickrad att tillhöra denna önskelista) (Och ja, vi vill gärna komma och hälsa på! Snart! Ska bara hitta en ledig helg, typ!)

  Comment by Paula — 2005-10-29 10:56 #

 2. åNEJ, min blogg vill du inte läsa. Skulle bli ungefär så här: ”Snoozade från 07.00 till 08.05. Till jobbet 09.08 — två minuter senare än igår; värre för varje dag. (Mindre dagsljus också.) Drog ö-häktad. Lunch. Läste in PT-fråga (inte helt uppenbar; ganska skojig!), gjorde några kallelseförslag. åt middag. Försökte ta tag i den där surdegen. Hem lagom till Simpsons. Löste SvD:s sudoko (DN:s som vanligt bara en ifyllningsövning). Diskade inte idag heller. Städade inte idag heller. Kastade kläderna i en hög på soffan idag också. Somnade.” VARJE DAG! (För mer dramatik från domstolsväsendet rekommenderas http://tingsnotarien.blogg.se/.)

  Comment by Mikkis — 2005-11-03 18:48 #

 3. Vad fan är Arken?

  Comment by L8-Lee — 2006-08-21 20:37 #

 4. Arken är ett smeknamn för Nykterhetsvännernas studenthem på Sturegatan 12 i Uppsala. Där har jag bott 1989-1999. Där träffade jag min man, och där lärde jag känna många trevliga människor som fortfarande är mina kompisar.

  Comment by Kerstin — 2006-08-21 20:50 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^