Till pappa

9 november 2008 23:53 | Allmänt, Bilder, Läser, Lyssnar på | 2 kommentarer

Bästa presenten till min pappa kom jag på på vägen hem. Visst, det är inte fel med blommor på Fars dag, men det kändes mycket roligare att ge honom senaste numret av Mojo med en CD med protestmusik. Han blev glad för den.

dsc04598.jpg

Hur snygg som helst

9 november 2008 23:51 | Allmänt, Bilder | Kommentering avstängd

Kolla 30-talsväskan som Matti köpte i Tallin.

dsc04566.jpg

dsc04567.jpg

I lillebrors kök

9 november 2008 23:50 | Allmänt, Ätbart, Lyssnar på | Kommentering avstängd

Skönt att sova över hos Matti och Karin efter konserten. Slippa springa till tåget, utan bara promenera hem till dem och avrunda kvällen med att sitta och prata. Och härligt att vakna till lillebror som slamrar i köket och gör äggröra och bacon. Som finaste frukostbuffén. På andra mackan har jag majo och lammstek.

dsc04576.jpg

Och så blir ju radiolyssnandet ännu trevligare med den här skönheten.

dsc04573.jpg

Rätt in i hjärtat

9 november 2008 23:47 | Allmänt, Ätbart, Bilder, Lyssnar på | Kommentering avstängd

En mycket bra kväll hade jag igår. Jag och Nina var på Tomas Andersson Wij på Göta Lejon, men dessförinnan var jag en sväng förbi Matti och Karin och lämnade min väska och drack te med dem, och så åt Nina och jag middag på Imperiet. Jag åt rödvinsbrässerad oxkind med bacon, champinjoner och pärllök. Mycket gott!

Och konserten, självklart var den så bra. Tomas Andersson Wij har ju allt. Hans låtar går rätt in i hjärtat. Han har en sån fantastisk förmåga att formulera exakt hur det är och hur det känns om det mesta, och han är en formidabel berättare. Dessutom är han otroligt bra på mellansnacket. Det finns ju artister som man är tacksam över om de skippar mellansnacket, men med TAW känns det aldrig ansträngt och för mycket. Han kan prata om allvarliga saker, om politik och han kan få publiken att skratta. Och vilken stil han har. Alltid grymt stilsäker. Riktigt bra platser hade vi också, nästan på mitten på andra raden.

dsc04568.jpg

dsc04572.jpg

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^