Rätt in i hjärtat

9 november 2008 23:47 | Allmänt, Ätbart, Bilder, Lyssnar på | Inga kommentarer

En mycket bra kväll hade jag igår. Jag och Nina var på Tomas Andersson Wij på Göta Lejon, men dessförinnan var jag en sväng förbi Matti och Karin och lämnade min väska och drack te med dem, och så åt Nina och jag middag på Imperiet. Jag åt rödvinsbrässerad oxkind med bacon, champinjoner och pärllök. Mycket gott!

Och konserten, självklart var den så bra. Tomas Andersson Wij har ju allt. Hans låtar går rätt in i hjärtat. Han har en sån fantastisk förmåga att formulera exakt hur det är och hur det känns om det mesta, och han är en formidabel berättare. Dessutom är han otroligt bra på mellansnacket. Det finns ju artister som man är tacksam över om de skippar mellansnacket, men med TAW känns det aldrig ansträngt och för mycket. Han kan prata om allvarliga saker, om politik och han kan få publiken att skratta. Och vilken stil han har. Alltid grymt stilsäker. Riktigt bra platser hade vi också, nästan på mitten på andra raden.

dsc04568.jpg

dsc04572.jpg

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^