One More Drifter in the Snow

28 december 2006 22:20 | Allmänt, Lyssnar på | Inga kommentarer

Mathias skrev om julskivor tidigare, och vi diskuterade bra och dåliga. Jag fick en riktigt bra i julklapp. Aimee Mann har spelat in en med en massa kända jullåtar, men även en låt som hon skrivit själv. Rekommenderas!

Julklappsgissning

28 december 2006 20:29 | Allmänt, Bilder | 6 kommentarer

Några veckor före jul hade mina kollegor Anton och Lydia sett något som de var bombsäkra på att jag skulle få i julklapp. En typisk kerstingrej. De skrev en lapp som de förseglade noga med tejp där de skrev vad de gissade på. Den har stått under min datorskärm hela december, och jag tog hem den före jul. Nu undrar jag om jag ska öppna den nu, eller vänta tills vi ses efter trettonhelgen på jobbet? Vad säger ni Lydia och Anton?

julklappsgissning

Pepparkaksrester

28 december 2006 20:20 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

Vi hade en bit pepparkaksdeg kvar i kylen, som Viggo och jag bakade slut på i eftermiddags när jag hade piggat på mig litet med panodil.

viggo_bakar

Min mamma har en speciell pepparkaksform som jag aldrig har sett någon annanstans. Jag har gjort en kopia av den. Jättefina kattor!
kattor

pepparkakor

Däckad

28 december 2006 20:09 | Allmänt, Bilder | 4 kommentarer

Jag är jättesnorig och har ont i kroppen. I förmiddags låg jag i soffan och halvsov med klängande barn överallt.

soffpotatisar

Ledig

28 december 2006 1:24 | Allmänt, Tittar på | 2 kommentarer

Igår åt vi upp sista julmaten, och idag blev det väldigt långt ifrån julmat. McDonald’s till lunch och indiskt till middag. Julmat är gott, men när man har ätit den några dagar längtar man efter annat. På förmiddagen tog vi en tur till IKEA och köpte hyllförvaring till arbetsrummet och en ny skrivbordsstol till Bo. På eftermiddagen var jag och simmade med Elisabeth. Jätteskönt att simma igen. Jag har inte simmat på flera veckor för att jag inte har hunnit. Och så trevligt att träffa Elisabeth. Jag behöver verkligen vara ledig, göra roliga saker och träffa kompisar. Jag har övat de senaste kvällarna på att titta på film tillsammans med Bo utan att göra något annat. Inte jobba litet på datorn samtidigt eller städa undan leksaker eller gå och hänga upp tvätt, utan bra titta på film. Just nu har jag blivit litet snorig. Hoppas det inte blir mer än så. Jag vill vara frisk och få ut något av ledigheten. Jag hade tänkt jobba en del hemifrån på kvällarna under de här två veckorna för att komma ikapp, men jag tror faktiskt inte att jag orkar det. Jag måste vara ledig ordentligt så jag får ny kraft. Jag vill titta på nån välgjord engelsk deckarserie som utspelar sig under 1900-talets första hälft. Brukar de inte sända sånt kring jul och nyår?

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^