Vinterbröllop och julbestyr

18 december 2006 0:59 | Allmänt | Inga kommentarer

Den här helgen har jag hunnit med en hel del. Igår var barnen hos mina föräldrar och bakade pepparkakor bland annat. Alltså blev det tid att fixa saker som är enklare utan barn. Bland annat var vi ut och handlade julgran, jag satte upp utomhusbelysning på altanen och band en dörrkrans av mossa och lingonris och Bo grävde ner den nya stora brevlådan. Den gamla hängde i en skruv på staketet.

På kvällen var jag på Johannas och Tobias bröllop på IOGT-NTO-gården i Gunsta. Bo stannade hemma med barnen, och jag åkte dit med Anna och Jonas. Det hade aldrig funkat att ha Klara med. Hon är helt fel ålder. Viggo hade kunnat vara med de andra barnen utan oss, men inte Klara. Och hon är för stor för att sitta lugn vid bordet hela kvällen. Så det var verkligen rätt beslut att jag åkte ensam och fick umgås med kompisar utan barnen. Mikkis var vigselförrättare, och gjorde det jättebra. Vigseln skedde ute på gården med en massa brinnande marschaller i mörkret. Det var god buffé och jag hade trevligt sällskap vid mitt bord. Bredvid mig hade jag Anna, som jag träffar alldeles för sällan. Jag var väl hemma vid halvtvå, så det var jobbigt när barnen vaknade i morse och ville att jag skulle leka.

Idag har jag bland annat bakat saffransskorpor och Bos bror Per var här och vi bjöd på födelsedagsfika eftersom det är hans födelsedag idag. Bo och Viggo har dekorerat och moterat pepparkakshuset, som i år är barnens dagis.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^