Julklappsgissning

28 december 2006 20:29 | Allmänt, Bilder | 6 kommentarer

Några veckor före jul hade mina kollegor Anton och Lydia sett något som de var bombsäkra på att jag skulle få i julklapp. En typisk kerstingrej. De skrev en lapp som de förseglade noga med tejp där de skrev vad de gissade på. Den har stått under min datorskärm hela december, och jag tog hem den före jul. Nu undrar jag om jag ska öppna den nu, eller vänta tills vi ses efter trettonhelgen på jobbet? Vad säger ni Lydia och Anton?

julklappsgissning

6 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Har man väl börjat med att bygga upp en spänning är det väl lika bra att dra ut på det hela lite till, det blir som en cliffhanger som får nya bloggbesökare att komma tillbaka kanske, hah…Så jag säger: vänta. Men Anton har ju en röst han med, blir det oavgjort får väl Bo komma in med den avgörande rösten.

  Comment by Lydia — 2006-12-28 22:59 #

 2. Jag tycker hon kan få öppna den nu. Jag är för nyfiken på om du fick klappen i fråga eller inte…

  Comment by Hull — 2006-12-28 23:13 #

 3. Om Anton verkligen är så sugen kan jag ge med mig. Om inte Bo är av en annan uppfattning förstås!

  Comment by Lydia — 2006-12-29 0:13 #

 4. Nu blev jag jättenyfiken. Öppna och berätta!

  Comment by Åsa — 2006-12-29 22:47 #

 5. Hur kommer jag in i bilden? Är det vad jag skulle ha gett till Kerstin som gissningen gäller?

  Comment by Bo — 2006-12-29 23:20 #

 6. Nä, jag tänkte mer i termer som opartisk utslagsgivare…

  Comment by Lydia — 2006-12-30 2:40 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^