Premiär för kerstin.kokk.se

18 februari 2006 11:19 | Allmänt | 6 kommentarer

Välkommen till min nya blogg! Eftersom utrymmet på min gamla gratisblogg håller på att ta slut, och man får börja betala sedan, tyckte jag att jag kunde ha en som jag får bestämma mer över själv om det ändå kostar pengar. Så i alla hjärtans dag-present fick jag en egen domän av Bo. Det är naturligtvis han som har hjälpt mig med en massa kodning och sånt, men jag har bestämt utseendet. På gamla bloggen hade man några designmallar att välja bland, så då tog jag den som jag tyckte minst illa om.

Det finns en del kvar att fixa med, men nu flyttar jag över och bloggar här istället. Jag är inte riktigt klar med kategoribestämningen till exempel, och jag ska göra fler toppbilder och lägga ut. Allt från gamla bloggen är överflyttat, både inlägg och kommentarer. Ibland ser det litet konstigt ut i gamla inlägg. Det kan vara för många radbrytningar mellan stycken eller ” som blir ?, men det går att läsa. Jag kanske fixar till det så småningom. Bo har gjort ett jättejobb med att föra över allt utan att förlora information. Vilken toppenkille!

Bra grejer med nya bloggen:

Man får bestämma designen själv.

Man kan ge vaje inlägg flera kategorier, inte bara en. En ny kategori är Bilder. Alla inlägg som innehåller en bild kategoriseras som Bilder, så om ni vill titta specifikt på bilder kan ni klicka på den kategorin.

Jag får plats med hur mycket som helst.

Jag kan ha flera flikar, och inte bara publicera allt som en blogg. Till att börja med har jag gjort en flik med recept, istället för att lägga ut dem i bloggen, men vi får se om det kommer fler flikar.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^