Två gånger sushi

8 februari 2006 22:25 | Allmänt | Kommentering avstängd

I morse på tåget upptäckte jag att mitt månadskort hade gått ut igår. Jag hade fått åka buss utan att busschauffören upptäckte det. Jag kom på det på tåget innan konduktören kom fram därför att jag hörde någon annan som hade utgånget månadskort. När konduktören kom fram till mig sa jag därför att kortet gått ut, och att jag ville lösa en biljett. Då frågade han om jag skulle köpa nytt månadskort i Stockolm, för då slapp jag betala och han kryssade över månadskortet med en bläckpenna. Det var snällt. Om jag inte hade märkt något i förväg, och visat upp mitt ogiltiga månadskort, hade jag säkert fått betala en enkel biljett. På Centralen gick jag sedan och köpte nytt kort så jag kunde ta bussen ut till Essingen. Jag har kombinationskort som gäller obegränsat antal resor på Uppsalabuss, tågsträckan Uppsala-Stockholm och SL. Det kostar 2552 kr. Mycket pengar.

På jobbet hade mina möbler kommit, så Johan monterade dem åt mig, och jag plockade in allt i skåpen. Nu ska jag bara rama in gamla affischer och välja ett par tavlor till på Våra Gårdar, och få upp det på väggarna, så är allt färdigt sedan. Det blir fint.

Två gånger åt jag sushi idag. Eftersom Anton inte var på jobbet föreslog jag att vi skulle äta lunch på sushihaket. Anton vägrar gå dit, för han gillar varken sushin eller varmrätterna. Eftersom jag skulle direkt till Kafé Mumrik och ansvara för ett Drogforum efter jobbet köpte jag med sushi och åt på tåget. Gott, gott.

Drogforum gick väl så där. 14 personer kom. Ingen folkstorm precis. Men den här gången var det ju ingen känd person som talade, även om det var intressant. Och Folkölsprojektets rapport hade kommit från tryckeriet igår, så den kunde vi dela ut till alla som kom.

Imorgon ska jag sitta hemma och jobba på förmiddagen, och på eftermiddagen ska jag och Ullie åka och köpa grejer till Drabantens samlingslokaler. På kvällen blir det hantverkscirkel. Då ska vi tova ull.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^