Premiär för kerstin.kokk.se

18 februari 2006 11:19 | Allmänt | 6 kommentarer

Välkommen till min nya blogg! Eftersom utrymmet på min gamla gratisblogg håller på att ta slut, och man får börja betala sedan, tyckte jag att jag kunde ha en som jag får bestämma mer över själv om det ändå kostar pengar. Så i alla hjärtans dag-present fick jag en egen domän av Bo. Det är naturligtvis han som har hjälpt mig med en massa kodning och sånt, men jag har bestämt utseendet. På gamla bloggen hade man några designmallar att välja bland, så då tog jag den som jag tyckte minst illa om.

Det finns en del kvar att fixa med, men nu flyttar jag över och bloggar här istället. Jag är inte riktigt klar med kategoribestämningen till exempel, och jag ska göra fler toppbilder och lägga ut. Allt från gamla bloggen är överflyttat, både inlägg och kommentarer. Ibland ser det litet konstigt ut i gamla inlägg. Det kan vara för många radbrytningar mellan stycken eller ” som blir ?, men det går att läsa. Jag kanske fixar till det så småningom. Bo har gjort ett jättejobb med att föra över allt utan att förlora information. Vilken toppenkille!

Bra grejer med nya bloggen:

Man får bestämma designen själv.

Man kan ge vaje inlägg flera kategorier, inte bara en. En ny kategori är Bilder. Alla inlägg som innehåller en bild kategoriseras som Bilder, så om ni vill titta specifikt på bilder kan ni klicka på den kategorin.

Jag får plats med hur mycket som helst.

Jag kan ha flera flikar, och inte bara publicera allt som en blogg. Till att börja med har jag gjort en flik med recept, istället för att lägga ut dem i bloggen, men vi får se om det kommer fler flikar.

6 kommentarer

 1. Fin blogg och snabbt gick det att få över allt.

  Comment by Bo — 2006-02-18 16:15 #

 2. Mmm, nu blir jag lite avis…kanske får jag börja kika på en sån här variant jag också, ser hur mitt utrymme börjar ta slut. Den här verkar ju jättesmidig!

  Comment by Lisa — 2006-02-18 20:22 #

 3. Är det jag som har gjort slut på ditt utrymme?

  Comment by Enn Kokk — 2006-02-18 21:53 #

 4. Snygglo!

  Comment by Paula — 2006-02-19 10:47 #

 5. Hej Kerstin,

  vi känner inte varann, men jag snubblade in på din sida i jakt på inspiration och hjälp för min blogg som jag vill göra om lite till en kombinerad hemsida och blogg. Så kom jag in här och det är ju precis så jag vill ha det… :D

  Så jag ville bara säga att det är en väldigt fin sida, med fina bilder och inspirerande recept. Bra jobbat och grattis! Jag kanske får lov att frångå gratisköret jag också…

  /Johanna

  Comment by Johanna — 2007-07-25 18:42 #

 6. Tack Johanna! Faktum är att google-annonserna drar in tillräckligt med pengar för att täcka kostnaderna för domänen.

  Comment by Kerstin — 2007-07-25 22:52 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^