Bra födelsedag

14 september 2005 15:41 | Allmänt | Inga kommentarer

Det blev en bra födelsedag igår. Blev uppvaktad på sängen med presenter. Jag fick tre böcker; Emma Hambergs Mossvikenfruar, Bodil Malmstens Mitt första liv och Jonas Indes och Martin Kellermans Too fast for love. Och så två muminmuggar; en med Morran och en med Stinky. Sedan blev det smörgåstårta, te och juice till frukost. Vi äter alltid smörgåstårta till födelsedagsfrukost i min familj.

Gick med Viggo till dagis, och sedan promenerade jag med Klara i vagnen till kolonilotten och plockade blommor. Det blev höstaster, kärleksört, rudbeckia och rosenvial.

Hemma igen han jag massor innan jag skulle hämta på dagis. Bakade två franska chokladtårtor som jag skulle ha med till Arkenstyrelsen på kvällen, och kokade pickles som skulle vara till middagen. På eftermiddagen lajjade jag med Viggo. Sedan blev det middag. Vi åt senapsbiffar med pressad potatis och pickles.

Och så var det styrelsen för Stiftelsen Nykterhetsvännernas Studenthem. Det är mitt absolut trevligaste förtroendeuppdrag, med en massa trevliga vänner i styrelsen. Där sitter man alltid kvar länge efteråt och fikar.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^