Vem vill inte ha ett ALGA-pussel med motivet Utsikt från mitt arbetsrum

22 oktober 2010 20:08 | Allmänt, Bilder, Spel och pussel | 2 kommentarer

Det här pusslet hittade jag på jättestora loppisen i Mellösa förra helgen. Bara asken i sig var ju så fin, och så gillar jag den litet torra rubriken Utsikt från mitt arbetsrum. Ingen aning om hur det ser ut, men om 300 bitar vet jag förhoppningsvis!

Ett par radiotips

22 oktober 2010 20:00 | Allmänt, Lyssnar på | 2 kommentarer

Jag är ju en inbiten P1-lyssnare, präglad sedan barnsben, men när jag sitter på jobbet och jobbar lyssnar jag mest på mina Spotifylistor. På fredagar när jag sitter hemma och jobbar blir det dock mycket P1. Lyssnar oftast på Stil, som alltid är lika intressant. Idag om Sarah Bernhardt – den första och största odödliga superstjärnan. När de pratade om hur biskvierna med hennes namn kom till, funderade jag på vad jag skulle vara för kaka. Vad fint det vore att få ett bakverk uppkallat efter sig!

Och sedan var det Barnen: Befria pojken! som handlade om manlighet och könsroller. Det var en så fantastiskt bra och fin pojke som intervjuades. Bland annat sa han ”Jag tycker att det synd om killarna, det är ju inte jämlikt. Vi förlorar på vår kreativitet.”.

Uppsala idag

22 oktober 2010 19:58 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

Det har visst snöat en del i Stockholm och så där. Tur att inte jag var där. Så här såg det ut i Uppsala idag. Älskar mina jobba hemma-fredagar. Älskar Uppsala.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^