No more trollhår

14 mars 2009 23:27 | Allmänt, Bilder | 6 kommentarer

På allmän begäran, eller åtminstone på Lydias begäran, kommer här bilder på resultatet av dagens besök hos frisören. Ordningen är återställd. Frisyren har mer sextiotalskänsla än trollkänsla. Skönt.

dsc05720.jpg

dsc05725.jpg

dsc05699.jpg

dsc05709.jpg

Tidig lördagmorgon

14 mars 2009 8:24 | Allmänt, Tittar på | 3 kommentarer

Aptrött var jag igår när jag kom hem vid halvåttatiden. Klara hade redan somnat, men Viggo och jag började titta på Häxan och lejonet. Det var väl strax före halvnio, och inte minns jag att jag såg särskilt mycket av filmen. Jag måste ha somnat inom tio minuter. Sen vaknade Klara vid midnatt och jag lade mig hos henne och fick henne att somna om. Hon sov med sin nya gose-Darth Vader, och det var mycket viktigt att han också hade täcke på sig. Jag somnade också om och vaknade efter ett par timmar och tänkte att nu är jag pigg, så då gick jag tillbaka och kröp ihop i soffan och kollade på Helgonet. Men det där med att jag skulle ha varit pigg, det var bara irr. Jag somnade nog om inom några minuter igen.

Så när Klara vaknade klockan sex och tyckte att det var morgon var det inte så farligt, för jag hade ju i princip sovit sedan halvnio på kvällen. Men normalt brukar inte barnen vakna förrän halvåtta-åtta när vi är lediga.

Nu ska jag i alla fall göra mig i ordning och åka ner på stan och klippa mig. Mycket välbehövligt eftersom jag sist var hos frisören i november. Jag ser ut som ett troll helt enkelt.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^