Men roligast av allt är ändå att hull.nu är centerpartistiskt

20 januari 2009 20:24 | Allmänt | 5 kommentarer

Ja, jag var ju tvungen att kolla på bloggparti.se vad min blogg blev. Föga förvånande alldeles övervägande röd, även om sådana här textklassificeringar inte är tillförlitliga. Och skönt att jag minst av allt var kristdemokrat.

bloggparti_kokk.jpg

Men vad skådar mitt norra öga om inte att Anton är en liten centerpartist i smyg. Eller en stor. Den främsta. Otroligt roligt. Han är säkert skitsur och bitter nu och sitter och muttrar. Visst?

bloggparti_hull.jpg

Rapport från sjukstugan

20 januari 2009 19:05 | Allmänt, Ätbart, Tittar på | 1 kommentar

Det är så lagom kul med Viggos öroninflammation. Först vänster öra, sedan höger öra också. Igår var han på läkarbesök på vårdcentralen, och de tog blodprov och pillade i halsen. Blodprov var inte så farligt, men pillas i halsen är ju vidrigt. Tur att det var världens bästa iggis-Anita som tog prov. Hon har känt Viggo sedan han var nyfödd. Skönt att Viggo varit hos doktorn, men antibiotika skriver de bara ut mot öroninflammation till barn under 1 år. Så det är bara att fortsätta att härda ut, högt sängläge, panodil, nässpray och pyssla om och pyssla om. Jag och Viggo har sovit i soffan de senaste nätterna, halvsittande. Viggo vaknar då och då och har ont. Trött trött är vad man blir. Och tittar på massor av film gör vi däremellan. Bland annat Apkungen, The Spiderwick Chronicles, Horton och Trolltyg i tomteskogen. Och så en och annan Star Wars-film förstås, som alltid.

Skrattar åt Klara när hon hejar på Darth Vader och säger: Darth Vader är min bäste vän. Jag ääälskar Darth Vader. Fast ibland är det Jabba the Hutt.

Annars har jag gått omkring i nattlinne hela dagen, struntat i att gå ut och skotta snö för den smälter nog ändå, tvättat, eldat i öppna spisen och lagat en köttgryta med stora vita bönor och saffran. Långkok så att köttet blir riktigt mört passar bra när man ändå bara är hemma.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^