Vad är väl en bal på slottet

17 januari 2009 22:52 | Allmänt, Tittar på | 2 kommentarer

Eller en releasefest. Ja, troligen rolig när lillebror spelar. Men nu är det ju så att alla blir sjuka och sjuka hela tiden. Mest synd är det om Viggo just nu. Han vaknade på morgonen med förskräckligt ont i vänster öra. Det blev bättre med panodil. De första timmarna när den verkar mår han rätt bra, men sista timmen innan det är dags för ny dos har han riktigt ont. Inget var i örat i alla fall. Han har bara haft öroninflammation en gång förut, när han var några månader gammal. Då var vi uppe på akuten med honom, men nu sa sjukvårdsrådgivningen att vi skulle avvakta ett par dagar hemma så länge panodilen hjälper och örat inte rinner. Så då gör vi det. Och han får äta hur mycket glass han vill, för kallt är skönt och bra. Jag gör fuktiga tvättlappar som jag lägger en stund i frysen, så får han ha dem och svalka sig med.

Själv är jag på bättringsvägen, men jag hostar och snorar fortfarande en del. Bo har också blivit förkyld igen och Klara påstår emellanåt att hon också är sjuk, men hon är nog mest avundsjuk för att Viggo blir så ompysslad.

Det kändes som att det behövdes något som plåster på såren för att vi bara är sjuka, så ikväll tittade vi på nyköpt Kung Fu Panda, som vi såg på bio i somras. Den är ju så snygg, särskilt i inledningen. Och eftersom barnen sov rätt länge i eftermiddags är tiden helt ur led. Så är det ju när man är sjuk. Nu tittar de på Det var en gång: Rymden.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^