Jobbigt

16 oktober 2007 0:01 | Allmänt, Bilder | 6 kommentarer

Jag var på Tollare hela fredagen och större delen av lördagen för Våra Gårdars förbundsstyrelse som sedan övergick i distriktsordförandesamling. Det hade tydligen varit synpunkter vid någon tidigare samling att vi inte hade utnyttjat tiden tillräckligt mycket, så den här gången var det rejält fullmatat. Sådär så man aldrig hann gå iväg och ställa in väskan på rummet, kolla mejl eller ringa samtal. Vi hade program från 9.00 på morgonen till klockan var drygt tio på fredagkvällen, och jag var rejält trött när jag gick till mitt rum. Men jag fick eget rum, och som småbarnsförälder är det en otrolig lyx att få sova ostört.

När jag kom hem på lördageftermiddagen var jag rätt hängig av förkylning/ont i halsen/ont i kroppen som höll på att bryta ut, men det blev ingen sovmorgon igår. Vi som är arvingar efter min farbror Stor-Matti träffades klockan nio i hans lägenhet och gick igenom allt praktiskt och började dela upp alla saker, rensa ur kylskåp och sådant. Det var väldigt tungt att gå omkring i hans lägenhet och plocka med hans saker, men otroligt mycket lättare av att göra det tillsammans med andra människor som var viktiga för Matti. Och att komma överens om fördelning av sakerna gick också bra. Vi höll på ända till kvällen, men det är mycket kvar att göra.

Här kan ni se en liten bråkdel av alla Stor-Mattis fiskgrejer. Han hade ett helt rum för enbart fiskeprylar. Dem har min kusin Joakim ärvt. Han är också jätteintresserad av fiske, och var mycke ute med Matti och fiskade.

PICT8226.jpg

PICT8224.jpg

Så i morse när jag vaknade kände jag att kroppen sa ifrån. Eftersom jag inte hade några möten inbokade på jobbet bestämde jag mig för att stanna hemma och jobba istället. Uppkrupen i soffan med bärbara jobbdatorn och en kopp te gick det bra. Men om jag hade åkt till Stockholm hade jag varit helt slut när jag kom fram. Nu är läget fortfarande litet ont i kroppen och halsen och litet snuva, men det har inte brutit ut någon dunderförkylning. Så nu undrar jag om det inte blir värre än så här. Det viktigaste är i alla fall att jag inte är jätteförkyld på begravningen på torsdag.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^