Tack!

13 september 2007 23:27 | Allmänt | 2 kommentarer

Jag har haft en finfin födelsedag. Tack alla som har hört av sig via Facebook, bloggen, mejl, sms, telefonsamtal, vykort och besök. Det finns många sätt att kommunicera! Sätt som inte användes var till exempel flaskpost, röksignaler, tändstickslinbana och trådtelefon (heter det så, sån där med två plastmuggar med tråd emellan?), men jag har definitivt kompisar som skulle kunna komma på att använda sig av det.

Riktigt trevligt var det att Malin (med 37-veckorsmage) och Elisabeth var här på en sen lunch. Så skönt att hinna umgås med gamla kompisarna, laga mat tillsammans i mitt kök och sitta ute i solen på altanen och äta.

Och Klara hade gjort ett grattiskort åt mig på dagis. Vet inte riktigt om Klara hade sagt att jag fyllde år eller hur dagispersonalen visste det, men glad blev jag.

På kvällen var min syster här och åt middag och fikade också. Innan hon kom lade jag och barnen en massa pussel som hade kommit i oordning och blandats huller om buller. Städning och lek på en gång som alla gillar är bra.

Orkar inte fixa bilder nu, men jag kanske lägger ut det imorgon istället.

Födelsedagsgris

13 september 2007 8:11 | Allmänt | 2 kommentarer

Nyss vinkade jag av Bo och barnen som skulle cykla till dagis. Själv har jag jobba hemma-dag. Jag blev uppvaktad på morgonen med teckning, paket och smörgåstårta. I ett obevakat ögonblick tog Klara sin gaffel och skrapade av all röd kaviar från ena sidan av tårtan och lade på sin tallrik. Jag fick Retrospelet som jag så gärna ville ha. Jag har inte tagit av plasten än, men jag tror att jag måste titta närmare på det innan jag börjar jobba.

Någon jobbdator har jag fortfarande inte. Hårddisken hade kraschat, och IT-avdelningen satte i en ny, men då måste de ju installera allting på nytt, och det tar tid. De hann inte klart igår, så då får jag den först imorgon. Idag får jag sitta nere i källaren här hemma vid min stationära privata dator, och jag kommer inte åt några dokument på jobbet. Men jag klarar mig nog.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^