Pratigt är bra

11 september 2007 23:51 | Allmänt, Tittar på | Inga kommentarer

I morse när jag skulle stänga av bärbara jobbdatorn här hemma och cykla till tåget stängde den inte av sig. Jag hade ett möte att komma i tid till, så jag packade ner datorn fast den var på. Den har burit sig skumt åt ett tag nu.

Efter en förmiddags möte på Klara Södra om ordenshuset på Skansen kom jag till kansliet och försökte få igång datorn igen. Men det gick minsann inte. Skulle ha två möten till innan jag skulle åka hem, och gick ner till IT-avdelningen för att be om hjälp. Göran satt i telefon och var på väg till ett möte utanför huset, så han sa att jag kunde kolla om Jenny och Oskar kunde få igång den. Och så lade han till: Men den ser gammal ut. Du ska nog ha en ny.

Jag lämnade in den till Jenny, som prövade ungefär vad jag hade gjort, men det gick inte att få igång den. Så ingen jobbdator fick jag med hem. Ny dator tar väl ett par dagar att få fram och iordninggjord för mig, men jag hoppas att jag får en tillfällig dator att låna imorgon tills nya datorn är klar.

Ikväll har jag tröstat mig med att titta på de två sista avsnitten av Gilmore Girls och äta hemmagjord glass – och inte ha jobbdatorn bredvid mig och jobba samtidigt. Litet sorgligt att Gilmore Girls är över. Det var en riktigt intelligent och bra feel good-serie. Jag tröttnade aldrig på Rorys och Lorelais snabba ordväxlingar. Underbart med en serie där de pratar, pratar, pratar. Pratigt är inte dåligt. Pratigt är bra.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^