Födelsedagsgris

13 september 2007 8:11 | Allmänt | 2 kommentarer

Nyss vinkade jag av Bo och barnen som skulle cykla till dagis. Själv har jag jobba hemma-dag. Jag blev uppvaktad på morgonen med teckning, paket och smörgåstårta. I ett obevakat ögonblick tog Klara sin gaffel och skrapade av all röd kaviar från ena sidan av tårtan och lade på sin tallrik. Jag fick Retrospelet som jag så gärna ville ha. Jag har inte tagit av plasten än, men jag tror att jag måste titta närmare på det innan jag börjar jobba.

Någon jobbdator har jag fortfarande inte. Hårddisken hade kraschat, och IT-avdelningen satte i en ny, men då måste de ju installera allting på nytt, och det tar tid. De hann inte klart igår, så då får jag den först imorgon. Idag får jag sitta nere i källaren här hemma vid min stationära privata dator, och jag kommer inte åt några dokument på jobbet. Men jag klarar mig nog.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Grattis på födelsedagen bästa Kerstin!

    Comment by Åsa — 2007-09-13 10:31 #

  2. Grattis! Får ge dig en grattiskram på lördag!!
    /P

    Comment by Paula — 2007-09-13 11:30 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^