Tack!

13 september 2007 23:27 | Allmänt | 2 kommentarer

Jag har haft en finfin födelsedag. Tack alla som har hört av sig via Facebook, bloggen, mejl, sms, telefonsamtal, vykort och besök. Det finns många sätt att kommunicera! Sätt som inte användes var till exempel flaskpost, röksignaler, tändstickslinbana och trådtelefon (heter det så, sån där med två plastmuggar med tråd emellan?), men jag har definitivt kompisar som skulle kunna komma på att använda sig av det.

Riktigt trevligt var det att Malin (med 37-veckorsmage) och Elisabeth var här på en sen lunch. Så skönt att hinna umgås med gamla kompisarna, laga mat tillsammans i mitt kök och sitta ute i solen på altanen och äta.

Och Klara hade gjort ett grattiskort åt mig på dagis. Vet inte riktigt om Klara hade sagt att jag fyllde år eller hur dagispersonalen visste det, men glad blev jag.

På kvällen var min syster här och åt middag och fikade också. Innan hon kom lade jag och barnen en massa pussel som hade kommit i oordning och blandats huller om buller. Städning och lek på en gång som alla gillar är bra.

Orkar inte fixa bilder nu, men jag kanske lägger ut det imorgon istället.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Grattis i efterskott! Ledsen att jag glömde. Vi som pratade om att komma ihåg födelsedagar på arkajubileet och allt, men inte ens då kom jag ihåg din. (Men jag hade helt säkert skickat en flaskpost om jag hade varit ute i tid.)

    Comment by Mikkis — 2007-09-24 16:48 #

  2. Hade flaskposten kunnat ta sig uppströms från Stockholm till Uppsala? Eller från Visby?

    Comment by Kerstin — 2007-10-01 22:22 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^