Trädgårdsdrömmar

23 april 2007 22:08 | Allmänt, Bilder, Trädgård | Kommentering avstängd

I helgen köpte jag fröer. De där små påsarna inrymmer så mycket längtan, förhoppningar och drömmar. Och jag längtar verkligen tills vi har dränerat så vi får göra i ordning trädgården som vi vill. Det ser för trist ut runt huset, eftersom vi inte har velat plantera något där de ska gräva. Alla växterna från kolonilotten bor fortfarande tillfälligt i köksträdgården som jag anlade första hösten. Om det inte blir dränering förrän till hösten tror jag nästan att jag flyttar över en del perenner till rabatterna intill husväggen över sommaren i alla fall.

Och det ska bli så skönt att sätta upp ett nytt staket efter dräneringen så att Klara inte kan sticka ut på gatan. Sedan ska vi ha rosor hela vägen utmed trottoaren.

froer

Bara Viggo och jag på årets första picknick

23 april 2007 0:10 | Allmänt, Bilder | Kommentering avstängd

I eftermiddags cyklade jag med Viggo till Stabbyskogen. Det känns bra att göra grejer bara med honom, när han inte måste ta hänsyn till Klaras behov hela tiden. Vi hade picknick, plockade vitsippor, blåsippor, gulsippor och blåbärsris, och så såg vi blommande lärkträd. Ni kan se hur lärkblommor ser ut på sista bilden. Viggo hoppade, klättrade och balanserade. Stabbyskogen är fortfarande hans skog. Och det behövs inget avancerat för att årets första picknick ska kännas magisk. En sugrörsdricka och några kex är kalas.

fika

stock

klattrar

sippor

larkblommor

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^