Coolaste regnkappan

26 april 2007 20:48 | Allmänt, Bilder | 4 kommentarer

Jag har länge letat efter en cool regnkappa på Tradera. Så dök det upp en tillslut som jag gillade, och som var min storlek. Och den blev min för bara 163 kronor plus frakt. Idag kom den med posten. Skulle gissa att den är från sent 60-tal, och den är i perfekt skick. Det är inte galon, utan vaxat tyg som inte alls är stelt. Kolla in detaljbilden av sömmarna på fickan. Den är så rätt!

Det är superhärligt med sommarväder, och jag vill verkligen ha kvar det, men en dag nästa vecka, efter valborg och första maj, kan det få vara tio grader och regn så jag kan ha den.

regnkappa.jpg

ficka.jpg

Lyxig jobbdag

26 april 2007 19:35 | Allmänt, Bilder, Trädgård | 2 kommentarer

Jag har sagt det förut, mina jobba hemma-dagar som jag försöker ha en gång i veckan är det bästa på hela veckan. Man får sitta i lugn och ro och jobba utan att bli störd, och slipper pendlingsstressen. Det blir också en mycket längre sammanhållen arbetsdag.

Idag var första gången på många veckor som jag jobbade hemma. När barnen har varit sjuka har det inte blivit några dagar som jag har kunnat jobba hemma. Idag var det dessutom nästan nödvändigt att jag jobbade hemifrån, för Bo är på konferens på Skarpö, så jag måste både lämna och hämta på dagis, och då blir det för kort tid emellan att åka till Stockholm.

Fantastiskt väder har det varit, och jag har delvis suttit ute på altanen och jobbat. I trädgården blommar tulpaner, narcisser, primula och pärlhyacint. Lunchen intogs också på altanen, och det var riktig sommarkänsla. Jag gjorde en sallad med grillad haloumiost, grillad paprika, ärtskott och pinjenötter. Supergott! Ärtskott är en favorit just nu.

haloumi.jpg

Tandborstning

26 april 2007 19:14 | Allmänt, Bilder | Kommentering avstängd

Så här såg Viggo och Klara ut i morse när de borstade tänderna innan de skulle till dagis. Viggo hade nya molntröjan, men Klara hade fortfarande pyjamas.

tandborstning.jpg

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^