Lyxig jobbdag

26 april 2007 19:35 | Allmänt, Bilder, Trädgård | 2 kommentarer

Jag har sagt det förut, mina jobba hemma-dagar som jag försöker ha en gång i veckan är det bästa på hela veckan. Man får sitta i lugn och ro och jobba utan att bli störd, och slipper pendlingsstressen. Det blir också en mycket längre sammanhållen arbetsdag.

Idag var första gången på många veckor som jag jobbade hemma. När barnen har varit sjuka har det inte blivit några dagar som jag har kunnat jobba hemma. Idag var det dessutom nästan nödvändigt att jag jobbade hemifrån, för Bo är på konferens på Skarpö, så jag måste både lämna och hämta på dagis, och då blir det för kort tid emellan att åka till Stockholm.

Fantastiskt väder har det varit, och jag har delvis suttit ute på altanen och jobbat. I trädgården blommar tulpaner, narcisser, primula och pärlhyacint. Lunchen intogs också på altanen, och det var riktig sommarkänsla. Jag gjorde en sallad med grillad haloumiost, grillad paprika, ärtskott och pinjenötter. Supergott! Ärtskott är en favorit just nu.

haloumi.jpg

2 kommentarer

  1. Jag och Anton åt på nya pizzerian. Slå det du med din halloumisallad! ;)

    Comment by Lydia — 2007-04-26 20:43 #

  2. Du är bara avundsjuk, Lydia. Men det hade varit jättetrevligt om ni hade varit här och ätit lunch med mig på altanen.

    Comment by Kerstin — 2007-04-26 20:51 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^