Miniatyrlandskap

13 april 2007 20:34 | Allmänt, Bilder | Kommentering avstängd

När det var soligt och 17,5 grader ute kunde vi ju inte hålla oss inne längre, även om jag fortfarande känner mig matt och seg. Så när Klara hade sovit middag och vi hade ätit mellis gick vi ut i trädgården och var ute ett par timmar.

Viggo hoppade från trädet.

hoppar.jpg

Sedan byggde han ett landskap i sandlådan, en kulle i sand och mossa och gräs. Jag känner verkligen igen mig i fascinationen för att göra miniatyrlandskap, både som barn och vuxen.

kulle1.jpg

Så sedan gjorde jag ett litet arragemang med mossa och vårblommor i en skål som kommer från min mormor. Hon brukade också göra sådana arrangemang. Mossan ger stadga åt alla korta vårblommor.

blommor.jpg

Långsamt

13 april 2007 9:24 | Allmänt | Kommentering avstängd

Idag är jag bättre. Hade bara 38 grader i morse. Men det gör fortfarande ont i hela kroppen. Det är otroligt jobbigt att böja sig för att ta upp något från golvet. Anar hur det är för folk med reumatism, och då har jag bara så här några dagar, medan de har så alltid, alltid.

Och tiden går ju så långsamt. Nyss tänkte jag att nu måste väl större delen av förmiddagen ha gått ändå, vi har ju ätit frukost, Viggo och Klara har tittat på barnprogram och lekt hela havet stormar, jag har läst bilderböcker för barnen och hängt tvätt. Och så var klockan bara kvart över nio.

Det gör ont i huvudet när jag hostar förresten.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^