Långsamt

13 april 2007 9:24 | Allmänt | Kommentering avstängd

Idag är jag bättre. Hade bara 38 grader i morse. Men det gör fortfarande ont i hela kroppen. Det är otroligt jobbigt att böja sig för att ta upp något från golvet. Anar hur det är för folk med reumatism, och då har jag bara så här några dagar, medan de har så alltid, alltid.

Och tiden går ju så långsamt. Nyss tänkte jag att nu måste väl större delen av förmiddagen ha gått ändå, vi har ju ätit frukost, Viggo och Klara har tittat på barnprogram och lekt hela havet stormar, jag har läst bilderböcker för barnen och hängt tvätt. Och så var klockan bara kvart över nio.

Det gör ont i huvudet när jag hostar förresten.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^