Bara Viggo och jag på årets första picknick

23 april 2007 0:10 | Allmänt, Bilder | Kommentering avstängd

I eftermiddags cyklade jag med Viggo till Stabbyskogen. Det känns bra att göra grejer bara med honom, när han inte måste ta hänsyn till Klaras behov hela tiden. Vi hade picknick, plockade vitsippor, blåsippor, gulsippor och blåbärsris, och så såg vi blommande lärkträd. Ni kan se hur lärkblommor ser ut på sista bilden. Viggo hoppade, klättrade och balanserade. Stabbyskogen är fortfarande hans skog. Och det behövs inget avancerat för att årets första picknick ska kännas magisk. En sugrörsdricka och några kex är kalas.

fika

stock

klattrar

sippor

larkblommor

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^