Trädgårdsdrömmar

23 april 2007 22:08 | Allmänt, Bilder, Trädgård | Kommentering avstängd

I helgen köpte jag fröer. De där små påsarna inrymmer så mycket längtan, förhoppningar och drömmar. Och jag längtar verkligen tills vi har dränerat så vi får göra i ordning trädgården som vi vill. Det ser för trist ut runt huset, eftersom vi inte har velat plantera något där de ska gräva. Alla växterna från kolonilotten bor fortfarande tillfälligt i köksträdgården som jag anlade första hösten. Om det inte blir dränering förrän till hösten tror jag nästan att jag flyttar över en del perenner till rabatterna intill husväggen över sommaren i alla fall.

Och det ska bli så skönt att sätta upp ett nytt staket efter dräneringen så att Klara inte kan sticka ut på gatan. Sedan ska vi ha rosor hela vägen utmed trottoaren.

froer

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^