Kattöga

31 januari 2007 23:35 | Allmänt, Lyssnar på | 1 kommentar

En trist grej med att jobba är att man inte kan lyssna på P1 hela dagarna. Eftersom jag vabbade idag stod radion på i köket, och när vi åt lunch sändes radioföljetongen. Det visade sig att de just har börjat sända kanadensiska författaren Margaret Atwoods Kattöga. Det är en otroligt bra bok, som är väl värd att lyssna på. Följetongen började i måndags och går i 40 avsnitt. Och det går naturligtvis att lyssna på webben om man inte har tid att lyssna när den sänds i radio. Läs om följetongen och lyssna här.

Snart me&i-party igen

31 januari 2007 12:31 | Allmänt | 1 kommentar

I måndags presenterade me&i nya vårkollektionen. Viggo och jag spanade in kläderna. Jag vill ha hjärtkläderna till mig och Klara, molnkläderna till Viggo och Klara och rosa tröjan med mangapojken till Viggo. Snart blir det me&i-party hos mig igen!

Vabb vabb vabb

31 januari 2007 9:35 | Allmänt | Kommentering avstängd

Jaha, inte har Klara fått några vattkoppor, men nu är hon magsjuk och bajsar stup i kvarten. Annars är hon rätt pigg och glad. Viggo får också vara hemma. Jag vill inte gå ut med Klara för att lämna och hämta Viggo på dagis. Jag är hemma idag, så får Bo vara hemma imorgon. Behövs det är jag hemma med barnen på fredag också. Jag har faktiskt lyckats göra litet jobb som jag var tvungen att göra idag, få ut ett nyhetsbrev till exempel. Just nu gör Klara tofsar i mitt hår.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^