Marie Antoinette

7 januari 2007 22:40 | Allmänt, Lyssnar på, Tittar på | 2 kommentarer

Ja, vi kom iväg på bio och såg Marie Antoinette. Jag har hört så olika kommentarer om den, men jag gillade den. Filmen var över två timmar lång, men den kändes inte för lång. Jag vet inte om man har högre krav när man går på bio så sällan som vi gör nu som småbarnsföräldrar, eller om man tycker att det är så fantastiskt att få gå på bio så man är nöjd bara av det. Jag tycker i alla fall att musikvalet i filmen var helt kongenialt. Alla gamla Bow Wow Wow-låtar, och när de spelade The Cures Plainsong var det riktigt mäktigt. Kolla in soundtracket själva.

Julegranen bäres ut, ut, ut

7 januari 2007 14:17 | Allmänt | 2 kommentarer

De senaste dagarna har vår fina gran barrat så mycket, så idag plockade jag och Viggo bort alla prydnader och slängde ut granen. Vi sopade och dammsög upp alla barr som vi såg, men jag vet att det kommer dyka upp spår av granen i månader. Det är som Särimner. Det är mysigt med granen, men skönt med ytan man får tillbaka.

Nu har Bos föräldrar gått ut med barnen för att leka, och om ett tag ska jag och Bo gå på bio och se Marie Antoinette. Sist vi var på bio var i juli.

Imorgon är det jobb och dagis igen. Jag hoppas att vi har lyckats ställa rätt sovvanorna någorlunda. I förrgår somnade Viggo till Bolibompa, och vaknade redan halvfem och kunde inte somna om. Han höll sig ändå pigg och glad hela dagen, men somnade till Bolibompa igen igår. Men i natt sov han till klockan sju. Bra bra. Klara är dock en pest att få att somna på kvällarna.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^