Marie Antoinette

7 januari 2007 22:40 | Allmänt, Lyssnar på, Tittar på | 2 kommentarer

Ja, vi kom iväg på bio och såg Marie Antoinette. Jag har hört så olika kommentarer om den, men jag gillade den. Filmen var över två timmar lång, men den kändes inte för lång. Jag vet inte om man har högre krav när man går på bio så sällan som vi gör nu som småbarnsföräldrar, eller om man tycker att det är så fantastiskt att få gå på bio så man är nöjd bara av det. Jag tycker i alla fall att musikvalet i filmen var helt kongenialt. Alla gamla Bow Wow Wow-låtar, och när de spelade The Cures Plainsong var det riktigt mäktigt. Kolla in soundtracket själva.

2 kommentarer

  1. Så bra att ni fick komma iväg på bio. Vi har sagt det förut – och jag upprepar – vi ställer gärna upp för att ta hand om barnen så att ni kan gå på bio och annat trevligt! Hör av er!

    Comment by Birgitta Dahl — 2007-01-09 18:29 #

  2. Ah, visst är den bra?! Jag gillade den och de speglade hennes liv ganska bra tycker jag. Någon typ av trisstress och filmen hade inte direkt någon handling, mer än att spegla hennes liv. Vacker kostymdrama och bra musik, det blev rejält häftigt med modern musik till en 1700-talsfilm. Tack för att jag heter Andersson och inte Bernadotte. =)

    Comment by Peter Andersson — 2007-01-11 15:48 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^