Mera besök

3 januari 2007 21:50 | Allmänt | Kommentering avstängd

Idag kom Maria L med Axel och Ebba. Maria och jag blev kompisar när vi läste idé- och lärdomshistoria 1991/92. Axel är bara några dagar äldre än Viggo, och Ebba fyra månader äldre än Klara. Den här barnkonstellationen leker också fantastiskt bra tillsammans. Efter lunchen gick vi ut en sväng till lekparken i Bärbyparken, så att Ebba och Klara fick sova middag i sina vagnar. Det var soligt och fint, och vi stampade sönder isen på vattenpölar och åkte karusell i lekparken. När de skulle åka hem till Marias pappa igen ville Axel verkligen inte gå, så vi måste se till att ses snart igen. Vi får åka och hälsa på dem på Lidingö. Och så kom jag på att vi måste träffas och pyssla tillsammans med barnen, för att pyssla är ett av mina och Marias gemensamma intressen. Annars har vi gjort åtskilliga loppisrundor i Uppsala genom studentåren. Tyvärr blev det inga bilder från det här besöket. Jag glömde ta fram kameran för att det var full fart hela tiden.

Start på kompisveckan

3 januari 2007 21:20 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

Den här veckan passar jag på att umgås med vänner och kompenserar för resten av året, när jag träffar kompisar alldeles för litet. Det är verkligen toppen när kompisarna har barn som är kompisar med mina barn. Först ut var Paula med Fredrik och Linus. De kom på nyårsdagen och stannade till igår. Alla fyra barnen lekte superbra. Linus och Fredrik uppskattade verkligen alla våra konstruktionsleksaker, till exempel plasticant.

plasticantbygge

På kvällen tittade vi på Tintinfilmer tillsammans. Barnen somnade litet väl sent, och det blev inte så mycket tid över för oss vuxna att sitta uppe och prata. Nästa dag var vi alla trötta, men vi var ut en sväng till drakskogen och Viggo och Fredrik klättrade i träd.

klattertrad

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^