Start på kompisveckan

3 januari 2007 21:20 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

Den här veckan passar jag på att umgås med vänner och kompenserar för resten av året, när jag träffar kompisar alldeles för litet. Det är verkligen toppen när kompisarna har barn som är kompisar med mina barn. Först ut var Paula med Fredrik och Linus. De kom på nyårsdagen och stannade till igår. Alla fyra barnen lekte superbra. Linus och Fredrik uppskattade verkligen alla våra konstruktionsleksaker, till exempel plasticant.

plasticantbygge

På kvällen tittade vi på Tintinfilmer tillsammans. Barnen somnade litet väl sent, och det blev inte så mycket tid över för oss vuxna att sitta uppe och prata. Nästa dag var vi alla trötta, men vi var ut en sväng till drakskogen och Viggo och Fredrik klättrade i träd.

klattertrad

2 kommentarer

  1. Appappapp, glöm inte Bugdom! Det var nästan så att jag var beredd att strunta i att åka vidare till Foucards, då jag verkligen verkligen ville knäcka de feta röda myrorna!

    Tack för trevliga dagar!

    /Paula

    Comment by Paula — 2007-01-04 13:00 #

  2. Ni får komma hit igen och spela. Eller du kanske ska komma ensam nån gång när bara jag är hemma, så ska vi klara högsta nivån. Viggo är ju livrädd för nivån som vi har kommit till som längst, där det är människofötter som stampar omkring. Bugdom är faktiskt kul.

    Comment by Kerstin — 2007-01-04 23:12 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^