Snölek

21 januari 2007 22:37 | Allmänt, Bilder | 4 kommentarer

I eftermiddags tog Bo barnen med sig ut och åkte pulka. Sedan lekte de i snöhögen som Bo gjorde av all snön som han skottade bort från trottoaren i morse. Bo har inte tillräckligt med utrymme på sin blogg att lägga ut fler bilder, så jag lovade att göra det.

pulka1

pulka2

pulka3

pulka4

pulka5

rullar

Ja, kanske litet bättre då

21 januari 2007 22:02 | Allmänt | 1 kommentar

Bloggen låg nere ett par dagar. Det var webbhotellet som gjorde uppdateringar av databaserna. Jag är fortfarande förkyld. Har varit det en vecka nu. Jag har fortfarande problem med halsen, men snoret börjar sina. Blir jag inte ordentligt bra inom några dagar får jag gå till doktorn. Det går svinkoppor på barnens dagis, och det är ju streptokocker. Inte så att det är så troligt att jag skulle få svinkoppor, men halsfluss kan jag ju få. Och så går det vattkoppor på dagis. Viggo hade det redan när han gick på Rackarberget, men Klara har inte haft det. Än har det inte dykt upp några koppor. Men det är väl lika bra att hon får det nu. När Viggo hade det var det slutet av maj. Synd att vara inne och vara sjuk då. Nu gör det inte så mycket.

I fredags när vi var på kickoff med kommunikationsavdelningen var vi på ett ställe på Lidingö som heter Högberga gård. Otroligt fint och god mat och gott fika. Rekommenderas. Fast när vi skulle hem igen och hade gått ganska långt i den kalla blåsten till Lidingöbanan, och de ropade ut att det var totalstopp i trafiken, då var det inte så kul. Det kändes som evigheter innan taxin kom.

I helgen har jag försökt vila och sova ordentligt så att jag blir frisk nån gång. Det har väl gått ganska bra. Har jobbat litet grand med texter, men hunnit vara med barnen och tittat litet på film. Det blev en gammal klassiker igår, Den store Gatsby.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^